Ära kõhkle pildistamast!

DSC00074

Ühel augustikuu hommikul kell viis, kui ma sõitsin jalgrattaga mööda Püssi tuhamäest, hakkas mulle silma see, udust ei paistnud välja muud kui taeva poole kerkiv korstnaga püramiid. Kuna fotoaparaati mul kaasas ei olnud, siis haarasin põuest videokaamera ning tegin nähtust foto sellega…

Aeg-ajalt ikka tuttavad saadavad mulle linke erinevate võistluste linke, kuhu võiks oma fotosid saata, kuid ma ei ole eriti agaralt nendest osa võtnud. Küll aga jäi mulle silma VKG poolt välja kuulutatud konkurss, kus oodati Virumaad tutvustavaid fotosid. Siis meenus mulle lahe tuhamägi, mis sai tallele pandud ning paremat tutvustust meie mägisele keskkonnale ei saagi olla.

Täna võin ma öelda, et see täiesti juhuslikult tehtud pilt, sai pärjatud II kohaga, mida ma ei osanud kuidagi oodata. Siit ka loo moraal, kui kunagi tekib kahtlus, kas pildistada või mitte, siis alati pildista, sest käest lastud võimalust, ei saa enam kunagi tagasi! Tehtud pilt võib aga osutuda pärliks sinu kollektsioonis.

Uljam Teuli

(230)

Üks arvamus “Ära kõhkle pildistamast!” kohta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.